Дестинации

Хотел PENISCOLA PALACE & Wellness SPA - 4* - ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ 2022 НА ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ /КОСТА АЗААР! Включени две посещения: на Барселона и на града-крепост Пенискола! За 06.09. - ОСВОБОДИХА СЕ 2 МЕСТА! За 13.09. - ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА! За 20.09.-има свободни места! - Почивка в КОСТА АЗААР, Испания



ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ 2022 НА ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ /КОСТА АЗААР! Включени две посещения: на Барселона и на града-крепост Пенискола! За 06.09. - ОСВОБОДИХА СЕ 2 МЕСТА! За 13.09. - ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА! За 20.09.-има свободни места!

« Вижте още хотели към тази почивка

Хотел PENISCOLA PALACE & Wellness SPA - 4*


www.peniscolapalace.com
Почивка Хотел PENISCOLA PALACE & Wellness SPA - 4* - 8 дни/ 7 нощувки/ пълен пансион + вино и вода
Хотел PENISCOLA PALACE & Wellness SPA - 4*
Хотел PENISCOLA PALACE & Wellness SPA - 4*
Хотел PENISCOLA PALACE & Wellness SPA - 4*
Хотел PENISCOLA PALACE & Wellness SPA - 4*

Разположение:
Хотелът е разположен на първа линия в един от най – известните испански курорти в района на Валенсия. Стаите на Пенискола Палас, барът, ресторантът, големият външен басейн и 2 джакузита, предлагат запомнящи се гледки към морето и папския дворец. Старият град се намира на около 1 км от хотела, а крайбрежният булевард предлага на гостите на хотела отлична възможност за разходка.

В стаите:
Хотелът разполага с 224 реновирани стаи с модерен и уютен интериор. Всички стаи имат тераса, климатик, баня със сешоар, телефон, телевизор и сейф срещу безплатно ползване.
Тройните стаи се състоят от едно семейно легло с размери 2.00 х 1.50 см и едно единично допълнително легло с размери 1.90 х 0.90 см или вместо едно семейно легло – две разделени легла с размери 2.00 х 1.00 см + едно единично допълнително легло с размери 1.90 х 0.90 см.

На територията на хотела:
СПА центърът на хотела е модерен и нов, оборудван е с контрастен душ с топла и студена вода, джакузи, финландска сауна, турска баня, пътека за ходене с камъчета, имитиращи морското дъно, затоплени шезлонги за релакс. Такса - 10 EUR за ползване на СПА центъра за 1 час.

Хранене:
пълен пансион

Таблица за резервации
Моля, посочете цена от таблицата

FB + пълен пансион+ (закуска, обяд и вечеря на шведска маса с включени вино и вода за обяд и вечерята) Забележка: стаите с изглед море са на заявка – потвърждение!
ДатиНа
турист в двойна стая за ПЪЛЕН ПАНСИОН – закуска, обяд и вечеря + вино и вода
по време на обедите и вечерите
 
Намаление
за
3 -ти възрастен
Намaление за 1-во дете 2-11.99 г. с 2-ма възр.Намaление
за 2-ро дете 2-11.99 г. с 2-ма възр.
Доплащане
за единична стая
Доплащане
за
частичен изглед  море за целия период на
стая
 
 
06.09.20221495 лв.155 лв.335 лв.335 лв.295 лв.265 лв.
13.09.20221345 лв.120 лв.295 лв.295 лв.295 лв.265 лв.
20.09.20221395 лв.105 лв.245 лв.245 лв.295 лв.265 лв.


Описание







ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:

ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ 2022 НА ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ /КОСТА АЗААР! Включени две посещения: на Барселона и на града-крепост Пенискола! За 06.09. - ОСВОБОДИХА СЕ 2 МЕСТА! За 13.09. - ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА! За 20.09.-има свободни места!


8 дни/ 7 нощувки/ пълен пансион + вино и вода

цена: от 1345.00 лв.


ПОРТОКАЛОВИЯТ БРЯГ предлага не само чудесен климат, достатъчно топъл през всички годишни времена, но и плажове с изключително фин пясък, „сини флагове“ за чисто море, отлична инфраструктура и прекрасни хотелски комплекси, неповторим аромат от цветовете на портокалови гори, които са навсякъде около вас. Коста Азаар започва на границата между провинциите Каталуния и Кастейон, в северната си част, на юг граничи с Ривиера Валенсиана и нейната столица Валенсия.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА ИСПАНСКА ПОЧИВКА в курорт ПЕНИСКОЛА
на великолепния бряг Коста Азаар

С тази екскурзия ще посетите Пенискола /включена в пакетната цена/ - eдно от най-очарователните крайбрежни градчета по цялото испанско Средиземноморие. Ще се насладите на изумително съчетание от прекрасни плажове и стар град, кацнал на стръмна скала, вдадена в морето. На 64 метра височина, на върха на скалата, загадъчният орден на Тамплиерите построява своя крепост през XII в., а век по-късно, по време на Голямата схизма в нея се установява испанският папа Бенедикт XIII, по-известен като папа Луна. Пенискола е един от най-посещаваните туристически обекти в цяла Испания!

Освен това ще посетите и Барселона/включена в пакетната цена/, каталунската столица, един от най-посещаваните градове в света. Архитектура, шедьоври на известния архитект Гауди, вкусна храна и футбол! Всичко това е в Барселона, градът със собствено очарование, възпят от Монсерат Кабайе и Хосе Карерас!

А освен това с тази програма може да посетите:

ВАЛЕНСИЯ

МОРЕЯ – едно от най – очарователните средновековни градчета на Испания

ПЕНИСКОЛА (включена в цената)

БАРСЕЛОНА (включена в цената)

ПЕЩЕРАТА САН ХОСЕ с подводната река И КАСТЕЙОН – столицата на провинция Кастейон
ТАРАГОНА - столицата на Коста Дорада




Описание на почивката
1 ден
1 ден Полет на RYAN AIR в 17.40 ч. за Барселона. Кацане на летище Ел Прат в 19.40 ч. Трансфер и настаняване в хотел Peniscola Palace 4* в курортното селище Пенискола. Студена вечеря, поради по-късното пристигане в хотела. Нощувка.
2 ден
Закуска. Разходка /включена в пакетната цена/ с водача на групата из Пенискола - eдно от най-очарователните крайбрежни градчета по цялото испанско Средиземноморие. Ще се насладите на изумително съчетание от прекрасни плажове и стар град, кацнал на стръмна скала,вдадена в морето. На 64 метра височина, на върха на скалата, загадъчният орден на Тамплиерите построява своя крепост през XII в., а век по-късно, по време на Голямата схизма в нея се установява испанският папа Бенедикт XIII, по-известен като папа Луна. В Артилерийския парк на крепостта ще имате уникалната възможност да видите на живо, а и да нахраните редки птици. Ще имате малко време също да се „изгубите“ из тесните улички на Пенискола, да си напазарувате сувенири, да опитате местната бира Badum или любимите сладки на папа Луна. Заради красотата и очарованието си Пенискола е и любимо място за снимане на филми-като започнем от класическите „Calabuch“/1956 г/ и „El Cid“/1961 г./ с участието на София Лорен, та стигнем до новите продукции-сериалите „El Chiriguito de Pepe“ и 6-тия сезон на „Game of Trones“. Забележка: входните такси се заплащат отделно и на място: Пенискола крепостта + Артилерийския парк - 5.00 евро, за възр. над 60 г. – 3.50 евро, за деца до 09 г. – безплатно, за деца от 09-16 г. – 3.50 EUR, за групи от мин. 30 туристи – 3.50 евро. Пенискола е един от най-посещаваните туристически обекти в цяла Испания! Обяд. Следобед свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
3 ден
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
4 ден
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
5 ден
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
6 ден
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
7 ден
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
8 ден
Закуска. Освобождаване на стаите и отпътуване за Барселона /обядът ще бъде предоставен като сух пакет/. Следва панорамна обиколка на каталунската столица Барселона - втория по големина град в Испания. Панорамната обиколка започва от бул Диагонал, включва булевард Пасео де ла Грасиа, където се намират едни от най – емблематичните сгради Каса Батло на Гауди, Каса Лео Морера на Луис Доменек и Монтанер и Каса Аматлер на Кадафалк и минаване покрай шедьовъра на Антонио Гауди - Саграда Фамилия. Преди да достигнем хълма Монджуик, автобусът ще ни преведе през един от най - красивите площади на Каталунската столица – площад Испания. Днес освен крепостта там се издигат олимпийския пръстен със своите спортни съоръжения, дело на архитекти като Арата Исодзаки и Калатрава и внушителния силует на Националният дворец на Културата на Каталуня. От хълма Монжуик обиколката отвежда към пристанището и кралската корабостроителница и паметника на великия откривател Христофор Колумб. Трансфер за летище Ел Прат в Барселона. Полет до София в 20.15 ч. Кацане на аерогара София в 00.05 ч.




Цената включва:
  • 7 нощувки на пълен пансион (закуска, обяд и вечеря на шведска маса с включени вино и вода за обяд и вечеря, с изключение на студената вечеря при пристигане и при заминаване обяд-сух пакет) в хотел Peniscola Palace 4*
  • самолетен билет с включени летищни такси на авиокомпания RYAN AIR
  • един брой регистриран багаж до 20 кг и един брой ръчен багаж с размери 40х20х25 см /дамска чанта, чанта за лаптоп, малка раница/
  • пешеходна полудневна разходка и посещение на старата част на Пенискола с водача на групата /входните такси се заплащат на място/
  • обзорна обиколка на Барселона – каталунската столица с водача на групата
  • трансфер летище – хотел - летище
  • представител на български език
  • застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста“ на ЗК Лев Инс АД с покритие 5 000 EUR.
Цената не включва:
  • допълнителни екскурзии на български език
  • PCR тест в зависимост от актуалните изисквания към момента на пътуване
Други:
    Полетно разписание на авиокомпания RYAN AIR: FR 6329 17:40 София T2 (SOF) - 19:40 Барселона (BCN
    FR 6330 20:15 Барселона (BCN) - 00:05 София (SOF)
    Всеки турист има право на 1 брой регистриран багаж до 20 кг и 1 брой малък ръчен багаж с размери 40х20х25 см /дамска чанта, чанта за лаптоп или малка раница
    Заплащане по желание за стая с изглед море: 265 лв. - за цялата стая и за целия престой. Забележка: стаите с изглед море са на заявка – потвърждение!
    Доплащане за: повишение на горивни такси - 45 лв.
    Начин на плащане: депозит - 300 лв., доплащане – до 31 дни преди отпътуване.
    Минимален брой за осъществяване на екскурзията: 30 туристи
    Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Испания. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност, тъй като транспортната компания не разполага с автобуси специално пригодени за лица в инвалидни колички.
    Използвани транспортни средства по програмата: • самолет • автобус
    Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка „Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около 5.0% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
    Необходими документи:



    7 нощувки в хотел Peniscola Palace&Wellness SPA 4****



Оферта № 1682



Powered by webdesign