Дестинации

АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски Алпи! Имаме жена за комбинация!

Екскурзия АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски 
Алпи! Имаме жена за комбинация! - 7 дни/ 6 нощувки/ 6 закуски/ 4 вечери
АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски 
Алпи! Имаме жена за комбинация!
АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски 
Алпи! Имаме жена за комбинация!
АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски 
Алпи! Имаме жена за комбинация!
АВСТРИЯ - Лято в сърцето на величествените Тиролски 
Алпи! Имаме жена за комбинация!
София - Сирмионе - Бардолино - Зеефелд – Инсбрук – Ватенс – Гармиш Партенкирхен - Болцано – Мерано – Кортина д’Ампецо - София

7 дни/ 6 нощувки/ 6 закуски/ 4 вечери
от 985.00 лв.

 


    Имаме жена за комбинация!

Програма
1 ден София
Отпътуване от София в 06.00 ч. от пл. „Св. Ал. Невски”. Пристигане вечерта в хотела в Словения. Нощувка.
2 ден Сирмионе - Бардолино - Зеефелд
Закуска. Отпътуване за Италия и за емблематичното езеро Лаго ди Гарда – най-голямото езеро в Италия, където красотата на средиземноморската природа среща очарованието на южните Алпи. Първа спирка в селището Сирмионе, старинно селище, живописно разположено на тесен полуостров в южната част на езерото Гарда. По желание посещение на замъка Рока Скалинджери. Следваща спирка в Бардолино, известно с производството на червено вино. Продължаване за областта Тирол, където се издигат величествено едни от най – красивите дялове на Алпийската планинска система. Настаняване в хотел в известния курорт Зеефелд. Вечеря. Нощувка.
3 ден Зеефелд - Инсбрук – Ватенс - Зеефелд
Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до столицата на областта Тирол и музея на Сваровски. Отпътуване за Инсбрук. Пристигане и начало на пешеходна разходка - Старият град, площад Мария Терезия, от който се открива незабравима гледка към връх Нордкете (2 334 м), Кулата Щадтурм, която е част от сградата на старото Кметство, Голденес Дахл („Златният навес”), Хелблингхаус с интересна фасада в стил рококо, Катедралата Св. Якоб. Посещение на кристалните светове на Сваровски – ултра модерният музей, посветен на тази търговска марка, наложила се в последните години. Свободно време за разходка в курорта Зеефелд. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4 ден Зеефелд - Гармиш Партенкирхен - Цугшпитце - Зеефелд
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Гармиш Партенкирхен и Цугшпитце. През този ден имате възможност да се изкачите на най – високия връх на Баварските алпи Цугшпитце, от който се откриват спиращи дъха гледки. Районът е известен със своите 38 писти, като една от тях е популярното трасе Кандахар – смятано за едно от най – големите изпитания. Екскурзията предвижда посещение на световно известния курорт Гармиш Партенкирхен, от където ще започне удобно пътуване с влак, до красивото езеро Айбзее. Оттам следва вълнуващо изкачване с лифт до върха, откъдето ще се разкрият незабравими панорами към подножието на върха. След като групата се съвземе от зашеметяващите гледки, предстои спускане с лифт над глетчера Цугшпитце до височина 2600 м и оттам посредством нова железница, групата ще стигне до изходната позиция. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5 ден Зеефелд - Болцано – Мерано - Зеефелд
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Болцано и Мерано. През този ден ви предлагаме да опознаете Южен Тирол. Това е район, който независимо, че след края на Първата световна война е включен в границите на Италия, в него може да се усети една атмосфера, която е смесица между Централна Европа и Средиземноморието. Първа спирка в Болцано, очарователно място, в което обичайният контраст между старото и новото не се усеща. Типичните и традиционни фасади на сградите с гипсови украси, пастелни цветове и аркади се редуват в различни декорации и височини. Аркадите на старото Кметство са особено красиви със своите заострени арки и стенописи. Площадът на града, който е известен като „салонът” е посветен на Волтер. Продължаване за Мерано. С уникалното си месторазположение, богатата растителност и мекия климат, това място привлича членове на европейските кралски семейства още от древността до наши дни. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
6 ден Доломитите – Кортина д’Ампецо – Загреб
Закуска. Отпътуване за Кортина д’Ампецо – най – известният италиански курорт в сърцето на зашеметяващите Доломити, обгръщащи Кортина с „амфитеатър” от скалисти зъбери, някои от тях над 3000 м, разположен в подножието на доломита Монте Кристало „Планински кристал“. Спирка за разходка. Продължаване за Загреб. Настаняване в хотел. Нощувка.
7 ден Загреб - София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечeрта около 22.00 ч. Забележка: поредността на изпълнението на допълнителните екскурзии може да бъде променена.




Цената включва:
  • транспорт с автобус
  • 6 нощувки със закуски, от които 1 - в Словения в хотел 3*, 4 – в Зеефелд в хотел 4*, 1 – в Загреб в хотел 3*
  • 4 вечери
  • туристическа програма – посещение на Кортина д’Ампецо, Бардолино, Сирмионе
  • водач от агенцията
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR за лица до 70 г.
Цената не включва:
  • медицинска застраховка за лица над 70 г. до 85 г. – 10 лв.
  • доплащане за единична стая – 250 лв.
  • градска такса - от 2.00 – 3.50 EUR на турист на ден (заплаща се директно на рецепцията в хотелите)
  • повишение на транспортни разходи /обявява се 20 дни преди отпътуване/
Други:
    Намаление за: дете до 16 г. с 2-ма възрастни на допълнително легло – 90 лв.
    3-ти възрастен на допълнително легло – 30 лв.
    Доплащане за: единична стая - 250 лв.
    медицинска застраховка за лица над 70 г. до 85 г. – 10 лв.
    повишение на транспортни разходи /обявява се 20 дни преди отпътуване/
    градска такса - от 2.00 – 3.50 EUR на турист на ден (заплаща се директно на рецепцията в хотелите)
    Допълнителни мероприятия /заявяват се на място и се заплащат на водача на групата: екскурзия до Инсбрук и Ватенс с включен транспорт и водач – 42 EUR
    екскурзия до Болцано и Мерано с включен транспорт и водач – 59 EUR
    екскурзия до Гармиш Партенкирхен и Цугшпитце с включен транспорт и водач – 25 EUR
    Забележка: допълнителните мероприятия се провеждат при мин. 20 туристи, включват транспорт и водач. Таксите за музеи, железници и лифт се заплащат на място.
    Информация за такси за музеи, железници и лифт /ще бъдат актуализирани преди отпътуване/: Инсбрук: кулата Шадтурм – 5.00 EUR, деца – 2.50 EUR, Голденес Дахл – безпл.; вход за музея – 5.00 EUR, ученици, възр. над 60 г. и групи от мин. 10 тур. - 2.50 EUR, Ватенс: вход за музея на Сваровски – 19 ЕUR, деца до 14 г. – 7.50 EUR и групи от мин. 10 тур. – 17.00 EUR, Цугшпитце: комбиниран билет за железница и лифт – 62.50 EUR, за деца до 16 г. – ~32 EUR, за групи мин. от 15 тур. с включена такса резервация – ~56.00 EUR.
    Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 20 дни преди началната дата.
    Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни
    Начин на плащане: депозит – 300 лв., доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
    Отстъпка за редовни клиенти: 3% върху пакетната цена в двойна стая. Същата отстъпка важи и за резервации чрез оторизираните агентски бюра.Използвани транспортни средства по програмата:
    Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е12230



Powered by webdesign