Дестинации

ФРАНЦИЯ! Априлска ваканция в ПАРИЖ! ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА, СТОП ПРОДАЖБИ

Екскурзия ФРАНЦИЯ! Априлска ваканция в ПАРИЖ! ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА, СТОП ПРОДАЖБИ - 5 дни / 4 нощувки/ 4 закуски
ФРАНЦИЯ! Априлска ваканция в ПАРИЖ! ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА, СТОП ПРОДАЖБИ
ФРАНЦИЯ! Априлска ваканция в ПАРИЖ! ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА, СТОП ПРОДАЖБИ
ФРАНЦИЯ! Априлска ваканция в ПАРИЖ! ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА, СТОП ПРОДАЖБИ
ФРАНЦИЯ! Априлска ваканция в ПАРИЖ! ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА, СТОП ПРОДАЖБИ
София – Париж – Версай – Париж – София

5 дни / 4 нощувки/ 4 закуски
от 1365.00 лв.

 


  Париж не е Франция, но е хубаво да започнеш от него и след това да продължиш с останалата част.....

Програма
1 ден София - Париж
Полет София – Париж в 07.10 ч. с авиокомпания BULGARIA AIR Кацане в Париж в 09.10 ч. Трансфер от летището и начало на панорамната автобусна обиколка на Париж /продълж. 3 ч./, която включва всички забележителности на града: Латинския квартал със Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, площад Конкорд, Мадлената, Гранд Опера, площад Вандом, Лувъра, Шан-з-елизе, Триумфалната арка, 16-ти район, площад Трокадеро и още много други местенца на Париж. Настаняване в хотел IBIS PARIS LA DEFENSE ЕSPLANADE 3*. Свободно време, в което можем и да се качим на Айфеловата кула. Нощувка. Забележка: Придвижването в рамките на Париж е с градски транспорт / ползваме преференциите за ученици/ – изключение прави включения в пакетната цена трансфер летище – хотел – летище, както и панорамната автобусна обиколка.
2 ден Париж - Версай
Закуска. Полудневна екскурзия до Версай – най-голямата кралска резиденция, построена от Луи ХІV. Тук ще се потопим в кралски блясък и разкош. Ще се разходим в градините и предградието, което крие аристократичен чар. Ще се придвижим с RER. Следобед връщане в Париж ще погледнем на града от р.Сена – другата гледна точка. Нощувка.
3 ден Париж
Закуска. Ще започнем с посещение на най-големият музей в света Лувъра, следва разходка из Ситето и ще завършим с артистичния квартал Монмартър. Нощувка.
4 ден Дисниленд
Закуска. Ден, посветен на най-големия увеселителен парк в Европа–Дисниленд. Тук е мястото, където всички се чувстват като деца и забавлението е свързано с много адреналин. Придвижването отново е с RER. Следва вечерна разходка по Шанз-Елизе и Дефанс. Нощувка.
5 ден Париж - София
Закуска. Трансфер до летището. Полет Париж – София в 10.15 ч. Кацане на аерогара София в 14.00 ч.
Цената включва:
 • самолетен билет София-Париж-София на авиокомпания BULGARIA AIR;
 • летищни такси
 • 1 брой чекиран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 7 кг с размери 55х40х23 см;
 • трансфер летище-хотел- летище;
 • 4 нощувки със закуска в хотел IBIS PARIS LA DEFENSE ESPLANADE 3*;
 • автобусна обиколка на Париж с екскурзовод;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR;
 • водач от агенцията.
Цената не включва:
 • таксите за вход в музеите, изброени по горе;
 • разходите за обществен транспорт за придвижване в Париж;
 • входна такса за Дисниленд
 • градска такса – 1.50 EUR на турист на ден /заплаща се на рецепцията на хотела/
 • повишение на летищни и транспортни разходи /обявява се 20 дни преди отпътуване/.
Други:
  ДОПЛАЩАНЕ за: единична стая – 335 лв.
  НАМАЛЕНИЕ за: дете до 11.99 г. с двама възрастни в стая – 125 лв.
  Описание на хотел IBIS PARIS LA DEFENSE ESPLANADE 3*: Метро станция: Esplanade de la Defense, линия 1, от хотела на 2 мин. пеша. С тази линия на парижкото метро се стига за 4 мин. до Триумфалната Арка и до Шанз Елизе, за 10 мин. до Конкорд, Лувъра Тюйлери, за 15 мин. до Бастилията, базиликата Сен Пол и Кметството с музея Помпиду. Достъпът е бърз и практичен за туристите. Закуската е богата шведска маса. Тук тройните стаи са с 1 спалня + 1 единично легло, което е с по-малки размери и е само за деца до 12 год. Хотелът не разполага с тройни стаи за настаняване на 3-ма възрастни.
  Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
  Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
  Необходими документи: лична карта, за туристи ненавършили 18 г. – нотариално заварена декларация - съгласие за пътуване в чужбина, заверена от двамата родители (представя се при доплащането), няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуването във Франция.
  Начин на плащане: 1-ва вноска - 400 лв., доплащане – до 28.02.2023 г. Записванията продължават до изчерпване на резервираните места!
  Използвани транспортни средства по програмата: • самолет • автобус•
  За информация предоставяме следните такси за музеи и разходка с корабче: Париж – Лувър (всеки вторник е затворен за посещения!): до 18 ч. възрастни - 17.00 EUR; безплатно за деца до 18 г. и лица под 26 г., Айфелова кула: до най–горния етаж с лифт – 26.80 EUR, за младежи от 12–24 г. – 13.40 EUR, до 2-рия етаж с лифт – 17.10 EUR, за младежи от 12–24 г. – 8.60 EUR, разходка с корабче по река Сена – 15.00 EUR при мин. 15 туристи, Музей д`Орсе – 16.00 EUR, безплатно за младежи от 18-26 г.; за всеки посетител след 16:30 ч. без четвъртък - 13.00 EUR, Люксембургската градина – безплатно, Домът на инвалидите – 14.00 EUR за възр., безплатно за лица до 18 г., младежи от 18-25 г. – безплатно само за постоянните колекции; Версай: А: вход за Двореца - 21.50 EUR, деца до 18 години и студенти до 26 г. – безплатно, градините на Версай – доплащане 10 EUR. Б: разходка с влакче из парка и градините – 7.50 EUR; Дисниленд – групова цена за посещение за ученици при мин. 20 тур. - ~85.00 EUR, за възрастен – ~95.00 EUR.
  Забележка: Музейните такси са с информативен характер, ще бъдат актуализирани преди отпътуване, както и възможностите за предварителна резервация за посещение на обектите и начина им на плащане.
  Застраховка „Отмяна на пътуване“ (по желание): предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста, оставащите дни до отпътуването, стойността на застраховката е около 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е12204Powered by webdesign