ДУБАЙ – оазис на пустинята с включени всички екскурзии! Дати през 2021 и 2022 г.! Отстъпка 150 лв. за ранни записвания!

Екскурзия ДУБАЙ – оазис на пустинята с включени всички екскурзии! 
Дати през 2021 и 2022 г.! Отстъпка 150 лв. за ранни записвания!
 - 5 дни / 4 нощувки/ 4 закуски
ДУБАЙ – оазис на пустинята с включени всички екскурзии! 
Дати през 2021 и 2022 г.! Отстъпка 150 лв. за ранни записвания!
ДУБАЙ – оазис на пустинята с включени всички екскурзии! 
Дати през 2021 и 2022 г.! Отстъпка 150 лв. за ранни записвания!
ДУБАЙ – оазис на пустинята с включени всички екскурзии! 
Дати през 2021 и 2022 г.! Отстъпка 150 лв. за ранни записвания!
ДУБАЙ – оазис на пустинята с включени всички екскурзии! 
Дати през 2021 и 2022 г.! Отстъпка 150 лв. за ранни записвания!
София - Дубай - София

5 дни / 4 нощувки/ 4 закуски
от 1447.00 лв.

 
 
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
02.03.2022 1597.00 лв. Резервирай
05.03.2022 1597.00 лв. Резервирай


  Ранни записвания: за дата 22.09.21 - отстъпка 150 лв. за записвания до 30.06.21 г., за дати 02.03. и 05.03.2022 г. - до 31.10.21 г.

Програма
1 ден София - Дубай
Среща на летище София, Терминал 2 и полет на авиокомпания Fly Dubai за Дубай в 16.10 ч. В 22.55 ч. кацане в Дубай, посрещане на летището, трансфер и настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден Дубай – обиколка на Дубай с изкачване на Бурж ал Араб /включена в пакетната цена/
Закуска. Начало на полудневна туристическа обиколка на Дубай с екскурзовод на български език (включена в пакетната цена). Обиколката включва разглеждане на район Джумейра, разположен по брега на залива. Фотопауза пред хотел Атлантис, намиращ се на върха на остров Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Минаване покрай Златния сук – пазарът за златото, където изкушението е голямо. Разбира се, няма да пропуснем фото паузата пред емблематичния седемзвезден хотел Бурж ал Араб, построен във формата на корабно платно и разположен във водите на Персийския залив, както и фото паузата пред най-високата сграда в света – Бурж Халифа. Изкачване на 124-я етаж, откъдето ще се насладите на превъзходна панорама към величествените сгради и пустинята. Краят на обиколката е при МОЛ Дубай, където следва свободно време. Връщането в хотела е самостоятелно. Нощувка.
3 ден Дубай – джип сафари с бедуинска вечеря с програма /включени в пакетната цена/
Закуска. Свободно време за плаж и разходка. В 15.30 ч. – започва джип сафари в пустинята с включена вечеря-бюфет с програма в бедуински лагер /включени в пакетната цена/. По време на този тур, ще почувствате безвремието на пустинята, ще се докоснете до бита на нейните обитатели бедуините. Отпътуваме с високо проходими джипове за лагера в пустинята, където ще се насладим на сафари, а след залез, възседнали вечният кораб на пустинята и с помощта на вашето въображение ще се почувствате като Лорънс Арабски. Следва езда на камили, след която можете да си закупите снимка за спомен и вечеря на шведска маса, съпроводена с развлекателна програма. Връщането в хотела е около полунощ. Нощувка.
4 ден Дубай –круиз с вечеря /включени в пакетната цена/
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и последен шопинг преди отпътуване. Вечерта се предвижда круиз с вечеря на типично арабско корабче, за да се насладите на светлините на нощен Дубай /включени в пакетната цена/. Нощувка.
5 ден Дубай - София
Закуска. Трансфер до летището и полет за София в 10.45 ч. Кацане на аерогара София в 15.10 ч.
Цената включва:
 • самолетен билет с авиокомпания FlyDubai с летищни такси, 20 кг чекиран багаж и 7 кг ръчен, трансфер летище - хотел – летище, 4 нощувки със закуски в хотел Novotel World Trade Center 4**** или подобен, туристическа обиколка на Дубай с включени входни такси, изкачване до 42-я етаж на Бурж Халифа, джип сафари в пустинята с вечеря-бюфет с програма в бедуински лагер и езда на камили, вечеря-круиз на типично арабско корабче, местни лицензирани екскурзоводи на български език.
 • Забележка: пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1.70 лв. При промяна на обменния курс, пакетната цена ще бъде преизчислена.
Цената не включва:
 • разходи от личен характер и бакшиши в хотелите и ресторантите.
Други:
  Доплащане за: единична стая – 340 лв.
  доплащане за мед. застраховка с включен риск от заразяване с Covid-19 - за туристи до 65 г. – 33.30 лв., над 65 г. – 84.60 лв./заплаща се с основния пекет/
  при недостигнат мин.брой от 20 туристи и при записани не по – малко от 16 тур. – 80 лв. /заплаща се с основния пакет при 3-тата вноска/
  такса обслужване на местните шофьори и екскурзоводи – 5 USD на турист на ден /заплащат се с основния пакет/
  такса Tourism Dirham в Дубай – 4 USD на стая на нощ – заплаща се на място в хотела в местна валута.
  Начин на плащане: 1-ви депозит - 100 лв., 2-ри депозит – 400 лв. до 31 дни преди отпътуване, доплащане – до 20 дни преди отпътуване.
  Забележка: Пътуващите, които имат издаден ваучер за анулирано пътуване поради разпространението на Ковид 19 сключват договор с 0 лв. /нула лв./ депозит, като използват частично или на 100% стойността му при окончателното плащане.
  Полетно разписание: FZ 1758 София, Т2 – Дубай 16.10 – 22.55
  FZ 1757 Дубай – София, Т2 10.45 – 15.10
  Мин. брой за осъществяване на екскурзията: 20 туристи
  Срок за уведомяване при недостигнат мин. брой туристи: до 20 дни преди тръгване.
  Визов режим: българските граждани не се нуждаят от виза.
  Медицински и здравни изисквания: Пътуването е без задължителни имунизации; за медицинските изисквания, процедури или препоръки, касаещи влизането и престоя в Дубай ще бъдете допълнително информирани
  Пътуването не е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност заради пешеходните обиколки, както и че използваните транспортни средства не притежават специално оборудване за тези цели.
  Необходими документи: международен паспорт с 6-месечна валидност към крайната дата на връщане. Български граждани могат да пътуват в ОАЕ без визи в рамките на 30 дни от датата на влизане в страната. Ако в паспорта Ви има валидна или изтекла виза за Израел, или печати от ГКПП на Израел, е възможно да Ви бъде отказано влизане или преминаване през страната. Няма мед.изисквания за пътуване.
  Анулации и неустойки: До 55 дни преди заминаване – без неустойка
  От 54 ден до 40 ден преди заминаване в размер на 100 лв.
  От 39 ден до 21 ден преди заминаване в размер на 500 лв.
  От 20 дни до датата на заминаване – пълния размер на пътуването.
  Преотстъпване на пътуването на друго лице и смяна на име без неустойка – до 20 дни преди заминаване.
  Анулации и възстановяване на суми: При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в 7-дневен срок от анулацията.
  При активация на полицата „Отмяна на пътуване“, включително при положителен PCR тест, сумата се възстановява спрямо условията на ЗК „Лев Инс“
  При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологичната обстановка свързана с Covid-19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.
  Застраховка „Отмяна на пътуване“ /препоръчителна/: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката „Отмяна на пътуване“ има Ковид покритие.
  Използвани транспортни средства по програмата: • самолет • автобус/минибус


Оферта № Е11977Powered by webdesign