Дестинации

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2020 - обиколка на АНДАЛУСИЯ с Коста дел Сол и почивка на Атлантическия океан и Коста де ла Лус! Има жена за комбинация!

Екскурзия МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2020 - обиколка на АНДАЛУСИЯ с Коста дел Сол и почивка на Атлантическия океан и Коста де ла Лус! Има жена за комбинация!
 - 5 посещения, включени в пакетната цена
8 дни/ 7 нощувки/ 7 закуски/ 4 вечери
пътуване със самолет
МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2020 - обиколка на АНДАЛУСИЯ с Коста дел Сол и почивка на Атлантическия океан и Коста де ла Лус! Има жена за комбинация!
МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2020 - обиколка на АНДАЛУСИЯ с Коста дел Сол и почивка на Атлантическия океан и Коста де ла Лус! Има жена за комбинация!
МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2020 - обиколка на АНДАЛУСИЯ с Коста дел Сол и почивка на Атлантическия океан и Коста де ла Лус! Има жена за комбинация!
София – Малага – Нерха (Коста дел Сол) – Гранада – Нерха – Кордоба – Севиля - Коста Байена (Коста де ла Лус) – Кадис - Херес де ла Фронтера – Аркос де ла Фронтера – Гибралтар – Малага – София

5 посещения, включени в пакетната цена
8 дни/ 7 нощувки/ 7 закуски/ 4 вечери
пътуване със самолет

от 1395.00 лв.

 


    Приказна страна, пълна с контрасти – това е ИСПАНИЯ! 

    АНДАЛУСИЯ – земя на огнени страсти, бурни ритми, природна красота и хилядолетна история. Снимки, филми и разкази на очевидци не могат да предадат усещанията, които се будят в душата и сърцето на човек, който за първи път посещава градове като Кордоба, Севиля, Гранада, Херес, Малага, Кадис и десетките други живописни селища на тази обгорена от слънчевите лъчи, но надарена с колорит земя.  За да се докоснете до хилядите лица на Андалусия, елате с нас на незабравимо пътешествие!

    Тази програма е за всички вас, които ОБИЧАТЕ ИСПАНИЯ и искате да съчитаете една опознавателна екскурзия на АНДАЛУСИЯ с посещение на Малага, Кордоба, Севиля, Гранада, Херес де ла Фронтера, Аркос де ла Фронтера, Кадис, Гибралтар с мини почивка на уникално място, познато като Коста Байена /“Брегът на кита”/ в най - западното й крайбрежие, съчетаващо многовековната история и архитектура с неповторимата красота на курортите и на Атлантическия бряг, обляни в светлина и слънце....

     

Програма
1 ден София – Малага - Нерха /разст. 70 км/
Полет София – Малага от Терминал 2 на аерогара София в 17.55 ч. Кацане в Малага в 20.45 ч. Трансфер с автобус до Нерха – средиземноморското градче на Коста дел Сол, използвано като снимачна площадка на култовия юношески сериал „Синьо лято“ (Verano azul). Именно там ще имате възможност да се потопите в автентичната атмосфера на това очарователно място и да си припомните приключенията на Панчо, Хави и Пираня. Пристигане и настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден Нерха - Гранада - Нерха /разст. 95 км в посока/
Закуска. Свободно време разходка или плаж. По желание и срещу допълнително заплащане на екскурзия /необходима е предварителна резервация и плащане с основния пакет, няма възможност за записване на място/ до Гранада – градът на трите хълма, която включва организирано посещение с включена входна такса за Двореца, местен екскурзовод с превод от водача на групата, резервиран час за посещение на двореца Алхамбра, един от върховете в ислямското изкуство и градините на Женералифе (UNESCO). Следва туристическа програма с пешеходна разходка в центъра на града, която включва Катедралата, Кралския параклис с гробниците на първите католически крале Изабел и Фернандо, както и на тяхната дъщеря Хуана /Катедралата – 5.00 EUR, Кралският параклис – 5.00 EUR/. Разходка из стария квартал около Катедралата с многобройните ресторантчета и кафетерии, където можете да опитате местните специалитети тортиля дел сакромонте, патладжан с мед от тръстика или фасул със салата и шунка. Връщане в Нерха. Вечерна разходка /включена в пакетната цена/ с водача на групата из калдъръместите улички на това приказно място и за фантастични снимки от панорамната площадка на прекрасните заливи. Нощувка.
3 ден Нерха - Кордоба – Севиля /разст. 350 км/
Закуска. Отпътуване за Кордоба. Пристигане и начало на туристическа програма /включена в пакетната цена/: историческият център (UNESCO), римският мост, кулата Калаора, Еврейският квартал със Синагогата и старата джамия Ла Мескита (Джамията – 10.00 ЕUR, Алкасар – 4.50 ЕUR, Кулата Калаора – 4.50 ЕUR. Продължаване за Севиля – сърцето на Андалусия, градът, в който се влюбваш за цял живот. Настаняване в хотел. Нощувка.
4 ден Севиля - Коста Байена на Коста де ла Лус /разст. 125 км/
Закуска. Туристическа програма /включена в пакетната цена/. Севиля ще ви омагьоса със своята пищност и красота. Арабските стилове и елементи доминират, както в архитектурата, така и в много традиции, които са съхранени и до днес. Обиколката на града включва разглеждане на Площад Испания, който е център на Иберо – Американското изложение от 1929 г. и впечатлява с красивия павилион в еклектичен стил, комбинация от Арт Деко, мудехар и барок, стария еврейски квартал – Св. Кръст, където е запазена атмосферата на средновековна Севиля, историческия център на града, където се намират великолепният Алкасар и внушителната Катедрала (UNESCO) - шедьоври на архитектурата /могат да се посетят в свободното време, входните такси се заплащат отделно – Катедралата – 9.00 €, над 65 г. и младежи до 25 г. – 4.00 €, Алкасар – 9.50 €, за пенсионери и студенти от 17-25 г. – 2.00 €/. Трансфер с автобус до курортната част Коста Байена на Коста де ла Лус в залива на Кадис. Настаняване в PLAYABALLENA SPA HOTEL - 4****. Вечеря. Нощувка.
5 ден Коста Байена на Коста де ла Лус – Кадис /разст. 50 км в посока/
Закуска. Плаж или следобед допълнителна полудневна екскурзия до най - стария град на Запада – невероятно красивия град Кадис, разположен на полуостров, вдаден навътре в океана. Вечеря. Нощувка.
6 ден Коста Байена на Коста де ла Лус
Закуска. Плаж и свободно време. Вечеря. Нощувка.
7 ден Коста Байена на Коста де ла Лус – Херес де ла Фронтера - Аркос де ла Фронтера /разст. 100 км в посока/
Закуска. Плаж или допълнителна еднодневна екскурзия. За интереса и възхищението на туристите се „борят” два очарователни градa на Коста де ла Лус, в тази екскурзия ви предлагаме един от тях: Херес де ла Фронтера - родина на прочутата напитка шери, както и „вратата към белите селища” - Aркос де ла Фронтера. Вечеря. Нощувка.
8 ден Коста Байена на Коста де ла Лус – Гибралтар – Малага – София /разст. 275 км/
Закуска. Отпътуване и кратка попътна почивка /включена в пакетната цена/ в малкото късче английска земя на Иберийския полуостров и много известна безмитна зона Гибралтар. Свободно време с възможност за последни покупки (билетът за автобус - ~3.30 EUR се заплаща на място). Гибралтар представлява едно от най - скъпите военни укрепления в Европа, което обхваща повече от 1200 години мавританска, испанска и британска история. Продължаване за Малага и спирка за разходка из центъра на града. Отпътуване за летище Малага. Полет Малага – София в 21.25 ч. Кацане на аерогара София в 01.55 ч.

  Период

На турист в двойна стая

Намаление

за 3-ти възр.

Намаление

за 1-во дете 3-14.99 г.

Намаление за 2-ро дете 3-14.99 г. с 2-ма възр.

Доплащане за един. стая

 

 

 

 

 

 

02.05.- 09.05.2020 МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ

 1395 лв.

    140 лв.

   340 лв.

340 лв.

     335 лв.


Информация за курортния район COSTA BALLENA

Коста Байена - този изключителен комплекс е разположен на 400 дка крайбрежна ивица, в района на Коста де ла Лус между курортите Рота и Чипиона. С почти 4 мили девствени плажове, този автентичен курортен район предлага и много възможности за спорт, като особено популярно е голф игрището, проектирано от испанския голфър Мариа Олазабал. А защо се казва Коста Байена? Отговорът е в легендата за кита, с която вече се запознахте в началото на програмата....

Описание на SENATOR PLAYABALLENA SPA HOTEL 4 ****

www.playasenator.com/hoteles/playaballena/ 

Местоположение: Хотелът е на първа линия до морето в залива на град Кадис между курортите Рота и Чиклана в областта Коста де ла Лус. В другия си край граничи с известното игрище за голф Ел Кампо де Голф Костабайена.
Безплатни услуги на хотела: WI-FI - 30 мин. във фоайето на хотела, шезлонги и чадъри на басейна, открит басейн и спасител, отопляем басейн /извън сезона/ с джакузи, басейн за деца, солариум и градини, ресторант.
За децата: мини-клуб Делафин (с 2 възрастови категории: 3-6 г. и 7-11 г.), Клуб Макси: фитнес клуб, аеробика, степ, бодипумп, йога сутрин, Клуб Мини-Гарден – занимания по градинарство и отглеждане на растения, клуб по готварство, ден на цирка.
Платени услуги: билярд, SPA&Wellness Aquaplaya 3*, медицински услуги, рент-а-кар, румсервиз, магазин за сувенири, компютри с интернет достъп, обмяна на валута, гледане на деца.
Обзавеждане на стаите: eлегантна мебелировка, две легла с размери всяко едно 1.35х2 м или фамилна стая с двойно легло с размери 1.80х2 м, климатик, TV-SAT, минибар /срещу заплащане/, балкон или тераса с маса и столове, вентилатор на тавана, баня /WC+сешоар, сейф /срещу заплащане/. Максимално настаняване: 3 възрастни или 2 възрастни с 2 деца до 12 г., но и в двата случая се ползват само двете големи легла.
Забележка: В СПА центъра не се допуска ползване на кърпи от стаите, както на плажа и на басейна. Може да се вземе от рецепцията кърпа срещу депозит от 10 евро, от който се удържа
1 евро при подмяна на кърпата с чиста. В другия
случай, услугата е безплатна и се връща
целият
депозит. Задължително е влизането в СПА центъра с джапанки. В случай, че нямате, може да си закупите от центъра срещу 3 евро.




Цената включва:
  • самолетен билет София – Малага – София на BULGARIA AIR с включени летищни такси, 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см; 7 нощувки със закуски, от които 2 – в хотел 3*** в Нерха, 1 - в хотел 3*** в Севиля, 4 – в хотел Senator Playaballena Spa 4**** от престижна хотелска верига в един от най - прочутите курортни райони Коста Байена близо до Кадис на Коста де ла Лус /Испания/; 4 вечери с включени вино и вода; разходка в Нерха; туристическа обиколка на Кордоба; туристическа обиколка на Севиля; разходка в Гибралтар; разходка в Малага; български водач, който е с групата през цялото време; медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 5 000 EUR на Групама Застраховане ЕАД.
Цената не включва:
  • допълнителни екскурзии на бълг. eзик; доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 5.00 лв., над 75 г. – 20 лв.;
  • Забележка: препоръчваме най - малко един месец преди отпътуване, да си извадите безплатната здравна Евро карта и да я носите със себе си, тъй като много медицински центрове в Испания работят с нея.
Други:
    Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Испания.
    Минимален брой за осъществяване на екскурзията: 35
    Начин на плащане: депозит – 500 лв., доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
    Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
    Разписание на полетите: FB 479 SOF AGP 17:55 – 20:45
    FB 480 AGP SOF 21:25 – 01:55 +1
    Всеки пътник има право на 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг.
    Използвани транспортни средства по програмата: самолет и автобус


Оферта № Е11571



Powered by webdesign