Дестинации

ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и изяществото на една световна столица! STOP SALE!

Екскурзия ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE! - 5 дни / 4 нощувки/ 4 закуски
ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE!
ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE!
ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE!
ФРАНЦИЯ - Париж - Романтиката, стила и 
изяществото на една световна столица! STOP SALE!
София – Париж – Версай - София

5 дни / 4 нощувки/ 4 закуски
от 1057.00 лв.

 


     ИМАМЕ ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ
Програма
1 ден София - Париж
Излитане от аерогара София с полет на авиокомпания BULGARIA AIR в 07.10 ч. Кацане в Париж в 09.10 ч. Трансфер до хотела /можете да оставите куфарите си в багажното отделение на хотела, настаняването е след 14.00 ч./. Свободно време за разходка до обяд. Панорамна автобусна обиколка на Париж – площад на Републиката, квартал Маре с най-стария и красив площад на Париж – Вогезите, площад Бастилията, Кметството, Консиержри, Нотр Дам дьо Пари – Парижката Света Богородица, Сорбоната, Пантеонът, Люксембургската градина, Сен Жермен де Пре, Градините Тюйлери, площад Конкорд, Инвалидите, Марсово поле, Айфеловата кула, Трокадеро, Триумфалната арка, Шан-з-Елизе, Елисейският дворец, Мадлената, Операта Гарние, площад Вандом. Следва разходка в квартала на художниците Монмартр. Посещение на базиликата Сакр Кьор, площада на художниците Тертр, Монмартрското лозе, ресторанта Пъргавото зайче и разходка по старинните улички на митичния хълм, от където се открива чудесен изглед към града. Възможност за закупуване на сувенири. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка.
2 ден Париж
Закуска. Отпътуване с метро за Айфеловата кула /билетите за градски транспорт се заплащат на място/, от върха на която ще се насладите на невероятна гледка към града и парижката област Ил де Франс. По желание разходка с корабче по Сена, чиито брегове в Париж са обявени от ЮНЕСКО за световно културно наследство. Свободно време за посещение според вашите интересите: Дома на Инвалидите, музея Роден, Д'Орсе, Лувър, разходка из Люксембургската градина и Латинския квартал. Нощувка.
3 ден Париж
Закуска. Свободно време в Париж за разходка, посещение на музеи или на най-големия увеселителен парк в Европа–Дисниленд, забавление за деца и възрастни. Нощувка. Забележка: Придвижването в рамките на Париж е с градски транспорт.
4 ден Париж – Версай
Закуска. Екскурзия с водача на групата (придвижването е с метро) до двореца Версай, свързан с Великия век – епохата на Луи XIV, днес Музей на френската история (придвижването е с метро). Интерес представляват Галерията на Огледалата и големите апартаменти на Краля Слънце с имена на гръцки богове и богини, парка на Версай с многобройните езера и градини. Връщане в Париж. Придружени от водача на групата се предвижда разходка в квартала Дефанс с неговите футуристични небостъргачи и нова арка от стъкло и стомана. Нощувка.
5 ден Париж - София
Закуска. Трансфер от хотела за летището. Полет на авиокомпания BULGARIA AIR в 13.05 ч. Кацане на аерогара София в 16.45 ч.

 

Цената включва:
  • самолетен билет София-Париж-София на авиокомпания BULGARIA AIR с включени летищни такси, 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг, 4 нощувки със закуски в хотел 3*** в Париж, трансфера летище-хотел-летище, панорамна автобусна обиколка на Париж, пешеходна разходка в квартал Монмартр, водач от агенцията, медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR на ЗД „Евроинс“.
Цената не включва:
  • входни такси на посещаваните туристически обекти, разходката с корабче по р. Сена, разходите за градски транспорт.
Други:
    Доплащане за: единична стая – 275 лв.
    градска такса в хотел 3* – 1.65 ЕUR на ден на турист /заплаща се директно на рецепцията на хотела/
    Намаление за: дете до 12 г. с 2-ма възрастни в стая – 100 лв.
    3-ти възрастен – 40 лв
    Минимален брой туристи: 15 туристи
    Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
    Необходими документи: задграничен паспорт или лична карта; няма санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
    Начин на плащане: депозит – 50 % от пакетната цена, доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
    Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.


Оферта № Е11140



Powered by webdesign