Дестинации

НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ със собствен транспорт - У вину je истина! Във виното е истината! STOP SALE!

Екскурзия НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ със собствен 
транспорт - У вину je истина! Във виното е истината! 
STOP SALE!




 - 4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 1 обяд
2 празнични вечери/ 1 обикновена вечеря/ посещение 
на винарна с дегустация на 5 марки вина
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ със собствен 
транспорт - У вину je истина! Във виното е истината! 
STOP SALE!
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ със собствен 
транспорт - У вину je истина! Във виното е истината! 
STOP SALE!
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ със собствен 
транспорт - У вину je истина! Във виното е истината! 
STOP SALE!
НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град ВЪРШАЦ със собствен 
транспорт - У вину je истина! Във виното е истината! 
STOP SALE!
София – Вършац – манастир Месич – София

4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 1 обяд
2 празнични вечери/ 1 обикновена вечеря/ посещение
на винарна с дегустация на 5 марки вина

от 385.00 лв.

 


    ОТСТЪПКА за ранни записвания до 17.10.2017 - 20 лв.!

    Потопете се в атмосферата на празника и  станете част от  една прекрасна бохемска приказка. Ако искате да разберете кой  път води до истината, това е пътя за Вас !

    А защо ВЪРШАЦ? Тук и вятърът духа с аромат на грозде и вино….
    Вършац е едно от най - хубавите банатски градчета, където се сливат Панонската низина и Вършачката планина. Ще видите Делиблатските пясъчни дюни известни още като „Европейската Сахара“.
    Характерни за района са хубавото грозде и лозови масиви, които се отглеждат в тази област още от XV в.


    Преди Втората Световна война  във Вършац е имало повече от 1000 изби. Във Вършачките изби се е пиело на час и метър. Входните такси от динар или два, са заплащани, за да се пие един или два часа. Ако се е пиело на метър, това е означавало, че чашите са били подреждани една след друга в дължина от един до два метра. Хората са изключително приветливи, добронамерени, красиви и горди с традициите си. Според една стара легенда, всеки, който отраснал е отраснал и обича лозята казва: „Не мога да разбера хората, които продават виното, защото не знам за тези пари какво по-умно може да се купи“. Сред многото качествени вина, произведени в региона най – хубави са Мускат отонел, Шардоне, Пино Бианко Рейн, Ризлинг. Да станем, да се усмихнем, да вдигнем тост и да си кажем наздраве! Нека заедно да влезем с замах в Новата 2017 година
Програма
1 ден София – Вършац
Отпътуване от София в посока Калотина – Ниш – Смедерево. Пристигане във Вършац, един от най- старите и най-красивите автентични градове във Войводина. Разположен на ръба на Панонската равнина, по склоновете на Вършац планина, той впечатлява със старинната си архитектура под влияние на унгарската култура. Настаняване в хотел SRBIJA – 3*** (www.hotelsrbija.rs). Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
2 ден Вършац
Закуска на шведска маса. Пешеходна обиколка на града, която включва Градския музей Конкордия, Дома на владиката „Владичански двор“, проектиран в стил барок /разглеждане отвън/, минаване покрай сградата на Кметството и посещение на Съборната църква. Това е най – старата църква в града, строена от 1728 до 1785 г. с една от най – красивите дърворезби от този период. Ще можете да видите градския площад Св. Николай и старата аптека от XVIII в, известна като „аптеката на стълбите" и наричана още „При Спасителя“. Ще се посети и неоготическия римокатолическия храм Св. Герхард, който е сред обектите, които заслужават вашето внимание. Обяд на шведска маса в ресторанта на хотела. Отиване до местната винарна за дегустация на различни марки местно вино, съчетана с малки хапки сирена. Когато се отпие това вкусно вино, поверието гласи, че след 5 различни марки, изпробвани в навечерието на Новата година, се проговаря сръбски. Е да видим дали е така? С танцова стъпка и широка усмивка, денят продължава с подготовка на празничната вечер. Новогодишна вечеря с богато меню на шведска маса, неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки, жива музика до зори и празнична томбола! ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА! Srećna Nova godina!
3 ден Вършац - манастира Месич
Късна разточителна закуска до 11.00 ч. Отпътуване за манастира Месич и разглеждане. Ще запалим свещички, ще помолим за здраве и благоденствие. Свободно време за разходка /прошетка на сръбски/. Вечеря - реприз на 01.01.2017 г. на шведска маса с неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки и жива музика.
4 ден Вършац - София
Закуска на шведска маса. Отпътуване за България. Пристигане в София.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ:

Хотел/категория*вид стаи

На турист в двойна стая

Доплащане за единична стая

Отстъпка за дете до 1.99 г. с 2-ма възр.

Отстъпка за дете до 13.99 г. с 2-ма възр.

HOTEL SRBIJA3*

настанявяне в стаи „Комфорт“

ЦЕНА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 17.10.2017 г.

365 лв.

 

106 лв.

 

250 лв.

 

110 лв.

HOTEL SRBIJA3*

настанявяне в стаи „Комфорт“

 

385 лв.

 

106 лв.

 

250 лв.

 

110 лв.




Цената включва:
  • 3 нощувки със закуски в хотел 3*** - настаняване в комфортни стаи, 1 обикновена вечеря, 1 обяд в ресторанта на хотела на 31.01.2017 г., 1 Новогодишна вечеря на шведска маса с неограничено количество алкохолни на 31.12.2017 г., безалкохолни напитки местно производство, жива музика и томбола, 1 празнична вечеря – реприз на 01.01.2018 г. на шведска маса с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика, дегустация на 5 различни марки местно вино във винарна „Виник“, водач от агенцията, туристическа програма във Вършац, екскурзия до манастира Месич, входни такси за посещаваните туристически обекти, мед. застраховка с покритие 5000 EUR на ЗД „Евроинс“.
Други:
    Описание на хотела: Местоположение: Хотел „SRBIJA" се намира в сърцето на град Вършац и предлага комфортно настаняване за една пълноценна почивка или бизнес пътуване. Открит през 1983 г., а от 2008 г. насам е част от испанската хотелска група Eix hotels от Майорка.
    Настаняване: Хотелът разполага със 78 стаи, от които 35 комфортни и останалите стандартни стаи, и 8 апартамента, обзаведени с всички съвременни удобства. Всички стаи са климатизирани, като комфортните стаи разполагат с модерни бани, оборудвани с душ, сешоар и основни тоалетни принадлежности, обзаведени с LCD телевизор, директна телефонна линия, мини-бар. Въпреки, че хотелът е категоризиран като тризвезден, настаняването в този тип стаи е далеч над тази категория.
    Услуги: Безплатна интернет връзка в стаите и общите помещения, бизнес кът в лобито на хотела, с два персонални компютри, факс, скенер и принтер, ресторант „Аркудия", намиращ на първия етаж, „Верде бар", кафетерия „Buon Giorno", рум сервиз от 7 до 23 ч., фризьорски салон "DI", паркинг, детски кът, пране и гладене.
    Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
    Начин на плащане: депозит - 30% от пакетната цена, доплащане - до 20 дни преди отпътуване.
    Тръгване от други селища на България: Осъществява се при мин. записани 20 туристи и с доплащане от ~45 лв.
    Парична единица на Сърбия: DIN – Сръбски динар (1 EUR ~ 108 DIN)


Оферта № Е10957



Powered by webdesign